Më 25 dhe 26 Nëntor 2019, në Prishtinë (Emerald Hotel) do të mbahet Konventa e Bizneseve të Diasporës dhe të Huaja. Prezent në Konventë do të jenë qindra biznese nga Diaspora, Biznese të Huaja si dhe mbi 70 biznese nga Kosova. Përmes takimeve me biznese (B2B), kompanitë pjesëmarrëse do të kenë mundësinë e krijimit të partneriteteve dhe marrëveshjeve të reja biznesore për rritje të eksportit.
 

Në këtë platformë elektronike, bizneset e Diasporës dhe të huaja mund të caktojnë takime me bizneset e Kosovës si dhe të regjistrohen per vizitat grupore tek kompanitë e Kosovës në sektorë të interesit.

Caktoni takimet dhe bëhuni pjesë e kësaj ngjareje biznesore më të madhe të vitit!

 
Agjenda Agenda (EN) Agenda (DE)

Bizneset Pjesmarrëse

Sektori: Përpunimi i drurit

Albed

Druri

Më shumë

CANDEO Furniture

Druri

Më shumë

Ciao Berto

Druri

Më shumë

Dekoriti

Druri

Më shumë

Daqa

Druri

Më shumë

Dardania Model

Druri

Më shumë

Dijamant

Druri

Më shumë

Mobileria Doni

Druri

Më shumë

Mobile Karagaq

Druri

Më shumë

Elnor Furniture

Druri

Më shumë

Gacaferi

Druri

Më shumë

Graniti

Druri

Më shumë

Lesna

Druri

Më shumë

Lumi

Druri

Më shumë

Palma

Druri

Më shumë

Profil Star

Druri

Më shumë

Sela Impex

Druri

Më shumë

Shehu

Druri

Më shumë

Te Naseri

Druri

Më shumë

Tefik Canga

Druri

Më shumë

TIKI

Druri

Më shumë

Ukaj

Druri

Më shumë

GreenHouse

Druri

Më shumë

Kosova Model

Druri

Më shumë

KoBA

Druri

Më shumë

Sektori: Energji

Agro-Butrinti

Ndërtimtari, Energji, Metal

Më shumë

Decon

Energji

Më shumë

ELEN

Elektrikë, Energjetikë

Më shumë

Graniti

Energji, izolim

Më shumë

JAHA SOLAR

Energji Diellore

Më shumë

Jasin Metal

Metal

Më shumë

Tiki Mosaic

Energji

Më shumë

Plastika

Energji, Riciklim, Plastikë

Më shumë

Renova

Energji, Izolim

Më shumë

 

S-Imeri

Ndërtimtari

Më shumë

Alstone

Energji, Ndërtim

Më shumë

Sektori: Veshmbathje

TexCo

Tekstil

Më shumë

Soxey Socks

Tekstil

Më shumë

In Design

Tekstil

Më shumë

Arta Tex Group

Tekstil

Më shumë

Arta Tex

Tekstil

Më shumë

Wear & Go

Veshmbathje

Më shumë

Agnesa Tex

Veshmbathje

Më shumë

Creative

Veshmbathje

Më shumë

Puntex

Tekstil

Më shumë

S//SPRINT

Tekstil

Më shumë

Sektori: Përpunimi i Ushqimit dhe Pijeve

Bibita

Pije

Më shumë

Eurofruti

Ushqimi

Më shumë

ABI & ELIF 19

Ushqim

Më shumë

Frutex

Ushqim dhe Pije

Më shumë

Fluidi

Pije dhe Vaj ushqimore

Më shumë

HIT-FLORES

Ushqim

Më shumë

Hirano Mushroom

Ushqim

Më shumë

 

Besiana G

Ushqim

Më shumë

APC - AGROPRODUKT COMMERCE

Ushqim

Më shumë

Laberion

Ushqim dhe Pije

Më shumë

Stone Castle

Pije

Më shumë

Sektori: Teknologjia e Informimit dhe Komunikimit

appdec

Teknologji Informative

Më shumë

ABC Tech

Teknologji Informative

Më shumë

KUTIA Digital Agency

Teknologji Informative

Më shumë

manaferra

Teknologji Informative

Më shumë

Sentry

Teknologji Informative

Më shumë

Sonnecto

Teknologji Informative

Më shumë

Starlabs

Teknologji Informative

Më shumë

Frakton

Teknologji informative

Më shumë

EvroTarget

Teknologji informative

Më shumë

Pikatek

Teknologji informative

Më shumë

Tech Frame

Teknologji informative

Më shumë

LinkPlus IT

Teknologji informative

Më shumë

Pbca

Teknologji informative

Më shumë

 

Cacttus

Teknologji informative

Më shumë

 

Trudo

Teknologji informative

Më shumë

 

InfoLine

Teknologji informative

Më shumë

 

Sektori: Të tjera

Blakaj

Ndërtimtari

Më shumë

Audit group

Shërbime të Auditimit

Më shumë

IMK

Metal

Më shumë

Pure Power

Filtra të ajrit të automjeteve

Më shumë

Ultra cosmetics

Kozmetikë

Më shumë

ElsaGroup

Të tjera

Më shumë

Leasing solutions

Të tjera

Më shumë

Maden group

Të tjera

Më shumë

Inova Pipe

Të tjera

Më shumë

Koshi

Të tjera

Më shumë

Cakto Takim

 

Loading...
takimet e paracaktuara

ORGANIZATORËT

KONTAKTI:
Email: konferenca@rrjeti.biz
Numri: +383 (0) 38 222 855; +383 (0) 38 228 855
 
Konventa e Bizneseveve të Diasporës dhe të Huaja
25 – 26 Nëntor 2019
Hotel Emerald, Prishtinë, Kosovë
trego rrugën